Menu

Ombygningen er i fuld gang

image Her skal dommerne klargøre sig
07. maj 2018 kl. 20:29

Du husker sikkert at julemanden var på besøg i Herfølge BK med en forsinket visit omkring årsskiftet, og vi er nu i fuld gang med at bruge de penge han havde med.

Med andre ord – vi bygger om på livet løs.

I processen skal vi lave 2 nye omklædningsrum, renovere udvalgte gulve, indrette ny dommer- og træneromklædning, male og gøre hovedrent – samt en masse andre små og store ting. Vi kommer hele stuetagen igennem i vores klubhus.

De 2 nye omklædningsrum skal ligge i de gamle dommeromklædningsrum og stadiontoiletterne, og vi er gået i gang med dem, så vi starter med at udvide omklædningskapacitet. For at gøre dette måtte vi dog først færdiggøre den nye dommeromklædning som blev færdig i dag – se billeder af de herskabelige forhold til dommerne fremover. Vi regner med solid hjemmebanefordel ved alle kampe fremover for klubben.

Vi regner yderligere med at det næste der bliver færdigt er den nye træneromklædning som også bliver lækker og med masser af lys. I mellemtiden må trænerne friste en tilværelse med omklædning i det gamle røde klubhus – et rum der ikke er beregnet til det, men vi kan se det går.

Der bliver kortvarige perioder hvor enkelte omklædningsrum bliver taget ud af drift, men vi håber at få færdiggjort nye tidsnok til at ulempen mindskes.

De gode mennesker der udfører ombygningen er RJ-gulve, Hansgaard VVS, Murer Peter Nielsen – gode Herfølge støtter som vi altid kan regne med - samt ikke mindst DIG som forældre og spiller!

Vi regner med din hjælp på 2 måder – 1) Tag dine ejendele med når du forlader klubben så du ikke forsinker ombygning når vi skal rydde op efter dig og 2) deltag i ombygningen med nemme opgaver og tjen penge til dit hold. Den sidste form for hjælp kan du se en separat nyhed om på hjemmesiden lige straks.

Luk