image Herfølges målscore: Patrick Nygaard Hansen, Jesper Hald
Raklev GI - Herfølge BK: 4-3

3 vigtige point blev tabt i lørdagens kolde og vindblæste kamp mod Raklev.
Tros forudsigelserne om at Raklev ville komme med 200 i timen fra start, lykkedes
det ikke Herfølge, at dæmme op for det.
Så efter 20 min. spil stod det 2-0 til Raklev, på mål scoret i det 17 og 19 min. på
grund af dumme fejl i Herfølge forsvaret. Herfølge fik reduceret til 2-1 i det 32 min. på et
selvmål, da en uheldig Raklev spiller fik sendt bolden i mål efter et hårdt fladt indlæg i feltet.
Stillingen hold til pausen.

Herfølge kom godt ud efter pausen og fik udlignet allerede i det 46 min. af et mål af Patrick "Pad" Hansen.
Men blot 4 min. senere lå bolden igen bag Herfølges målmanden, efter dårlig opdækning i feltet.
Jesper Hald scorede til 3-3 efter assist fra Pad.
Selvom Herfølge var bedst i anden halvleg lykkedes det nok engang Raklev at bringe sig foran, fordi Herfølge ikke fik dækket ordentlig op. I kampens slutface blev Raklev ramt af 2 gule kort, men det
lykkedes ikke Herfølge at få udlignet, trods overvægt i spil og spillere på banen. Herfølges bedste,
Nicolei Kastrup, selvom han først kom ind efter pausen, havde til slut en stor chance, men bolden røg lige forbi den ene stolpe.
Der bliver lidt at snakke om til næste træningspas, hvis holdet stadig skal være ubesejret på hjemmebane i år.
Næste kampe er mod Suså IF som spilles Torsdag d. 24 Oktober kl. 18:45.