Serie 1 hænger på i toppen

image Herfølges målscore: Joakim Holm
11. oktober 2019 kl. 07:03
Serie 1. Herfølge BK - Fårevejle BK: 1-0

Herfølge hænger stadig med i toppen af tabellen efter aftens opgør, da gæsterne fra Fårevejle måtte tage hjem med et 1-0 nederlag.
De godt 200 tilskuere så et Herfølge hold komme godt fra start, og allerede efter 3 min. spil måtte herfølges topscore "Lewandowski" se sit skud pralle af mod stolpen.
Men tros et overtag i spillet og store chancer til både Jesper Hald og Lewandowski lykkedes det ikke Herfølge at få scoret før pausen.

Fra anden halvleg start var det stadig Herfølge der var toneangivende, men Herfølge spillerne kendte ikke deres besøgelse tid. Store chancer blev misbrugt, og hjemme publikumet stod med bange anelser, om at Fårevejle skulle få scoret på en at de farlige omstilinger. Og det var lige ved, da et skud ramte overliggeren, og Herfølges målmand "Mathias Birkedal" måtte hive en stor redning ud af ærmet.
Der skulle lidt hjælp til, før det lykkedes Herfølge at få scoret, da Fårevejle blev ramt af en 10. min udvisning. Da det gav lidt mere plads på banen stod Joakim Holm fri uden for feltet og kunne sende bolden ned i det ene målhjørne til en Herfølge føring på 1-0 med 8 min. igen.
I de sidste minutter blev Herfølge ramt af 2, 10 min. udvisninger, men holdet holdt stand og kunne trække sig tilbage med en 1-0 sejr.

Næste kamp er på udebane mod Raklev, den spilles lørdag d. 19 okt. kl. 13:30.

Før dagens kamp var der Prew-Match i Herfølge lounge.
60 supportere og sponsore var tilmeldt. Hvor de kunne nyde dagens ret der stod på Forloren hare.
Tak til Hr. Vang, for den dejlige tilberette Hare.