Menu

Årgang 2004 generobrer Skåne

image 6 af spillerne fra Tomte cup med trofæet
29. november 2016 kl. 21:26
Glade vindere af Tomte cup

Mange spillere fra klubben deltager i forskellige stævner i ind- og udland igennem vinteren udover DBU og SBU arrangerede turneringer og stævner.

Årgang 2004 drenge var i weekenden i Malmø til Tomte Cup med et par fem mands hold og troede man skulle over at spille traditionel fodbold på indendørs overdækkede kunstbaner. Reglerne var imidlertid lidt anderledes, og det viste sig at man havde byttet til regler og mål så spillet nærmere var futsal.

Det tog drengene ikke så tungt. Drengene er en af årgangene der har trænet hos Tai Pundik i den sidste gode måneds tid, og når man nu er i træning kan man jo ligeså godt vinde.

Begge hold spillede godt, og det ene gik hele vejen og vandt turneringen for deres årgang. Du kan se et af målene holdet scorede i turneringen på dette link.

https://youtu.be/vFd5WxkuiwE

Drengene havde selvfølgelig det flotte trofæ med tirsdag i klubhuset til billedtagning, og nu skal vi finde plads i klubbens i forvejen overfyldte trofæ arkiv – det er hårdt.

Klubben ønsker tillykke til drengene og venter forventningsfuldt på flere gode historier fra denne årgang og andre der er ude at spille spændende turneringer.

Luk