Menu

Sparekassen Sjælland Cup blev en succes

image
Christina Nyboe Kaiser & Mette Zeb Egemose Nielsen
18. januar 2017 kl. 13:44
Herfølge Boldklubs yngste medlemmer spillede med god kampgejst

Årets første store fodboldstævne for Herfølge Boldklubs yngste medlemmer løb af stablen den 8. januar i Køge. Igen i år havde Sparekassen Sjælland gjort det muligt for rigtig mange klubber at mødes i Køgehallerne til Sparekassen Sjælland Cup.

Herfølge Boldklub var godt repræsenteret med 7 hold fordelt på alle årgangene. Især på U6 og U7 var der en del forventningsfulde spillere, da det var første gang de deltog i sådan et stort stævne. Forventningerne blev indfriet til fulde allerede inden det første fløjt havde lydt. U6 og U7 skulle nemlig åbne stævnet med indløb til musik, smart lys og røg. Da det var gjort var stemningen helt i top og kampene kunne begynde.

Herunder ses U6 der spillede sig ubesejret igennem alle 5 kampe - 3 sejre og 2 uafgjort. Trænerne Benjamin og Lasse samt Holdleder Mette lavede en lille privat pokaloverrækkelse efter sidste kamp, til både drengenes og forældrenes glæde.

Under billedet ses begge U7 hold samlet. Alle kampene blev spillet med iver og gå-på-mod. Igen havde Herfølge BK et hold der var ubesejret!

U8 havde både et A og et C hold med, der begge klarede det over alt forventning. De første billede er U8 A hold og det næste er U8 C hold.

 

Også de ældste af de yngste havde en en god dag. U9 B-holdet var endt i en række med blandet A og B hold - de leverede dog er flot indsats og spillede lige op med A-holdene. C holdet klarede også dagen super flot med kun et nederlag.

 

Luk