Serie 1 hev en 2-2 hjem

29. august 2019 kl. 21:38

Herfølge - Holbæk B&I: 2-2
Torsdagens opgør på Herfølge stadion endte med en point deling.
Herfølge fik ellers en perfekt start, med en scoring efter 5 min. spil på et mål af Karl Johan Teigland.
Her efter var det udeholdet der tog styringen, og et godt spillende og løbestærk Holbæk hold fik udlignet efter 22 min. Dette var stillingen ved pausen.

Fra anden halvleg start, var det stadig Holbæk der havde styringen, og efter 67min. kunne udehold bringe sig foran med 1-2.
Efter målet trak Holbæk sig tilbage på banen og overlod de sidste 20 min. styringen til Herfølge.
Men vil skulle helt hen til det 90 min. før Herfølge fil udlignet på et mål af Mathias Lewandowski,

Et pænt fremmøde på Herfølge stadion kunne se et resultat Herfølge kunne være mest tilfreds med, især på grund af den sene scoring.

Før kampen stod den på Biksemad med spejlæg i 'Gudmund Jørgensen Lounge'. for tilmeldte.
Tak til Jens Lund for Verdens bedste Biksemad.

Næste kampe for Serie 1 er Lørdag d. 7 sep. kl. 12 hvor holdet møder Greve Fodbold på udebane.
Næste hjemmekamp er torsdag d. 12 sep. kl. 18:45 mod Næstved I.F.