Menu

Børn U2-U10

 

Breddefodbold i Herfølge Boldklub

Fodbold er en meget central del af miljøet i Herfølge. I en by med ca. 5.-6.000 indbyggere, har klubben alligevel formået at blande sig i toppen af dansk fodbold. Det absolutte højdepunkt var selvfølgelig, da klubben blev dansk mester i 2000. P.t. spiller 1. holdet i 1. division, med en del spillere af egen avl, som en fast bestanddel af holdet. En positiv udvikling som formentlig kan fastholdes, da der er mange talenter på vej i klubben.

En placering vi vil forsøge at fastholde i årene fremover. Der er også plads til bredden i Herfølge Boldklub. Som nævnt er boldklubben en vigtig del af byen Herfølge, med tilbud til alle piger og drenge fra 4-5 års alderen, om at spille fodbold på Herfølge Stadion.

Mange medlemmer

På trods af meget begrænsede ressourcer med hensyn til bane- og omklædningsforhold, er vi glade for de mange unge medlemmer som gerne vil spille fodbold i Herfølge Boldklub.

Til at hjælpe med træning m.m., har Herfølge Boldklub mange frivillige ledere, som yder en kæmpe indsats for klubben. Henvend dig gerne til klubbens formand Søren Lindholm på slh@hb.dk hvis du har lyst til at bidrage.

 

 undefined