Menu

Genåbning for træning

image
11. maj 2020 kl. 04:48
Så skete det endelig – vi må træne igen

Myndighederne har besluttet, at fodboldklubberne igen må genoptage træningen – dog under skærpede omstændigheder i forhold til, hvad vi er vant til.
Myndighederne og DBU har dog givet nogle anvisninger og ”Coronaregler”, som skal følges nøje, så vi ikke bidrager til yderligere smitte.

I første omgang skal vi dog i Herfølge Boldklub afvente godkendelse fra Køge Kommune, idet kommunen jo ejer anlægget ved Herfølge Stadion.
For bestyrelsen i Herfølge Boldklub er det meget magtpåliggende, at vi kan opfylde alle krav, som er opstillet, før vi går i gang. Det gør vi, så både spillere, forældre, trænere, ledere og bestyrelse kan føle sikre på, at vi lever op til myndighedernes krav – og efterlever dem fuldt ud.

I øjeblikket arbejder klubbens sportslige ledelse på at udforme de bedste, sjoveste og mest inspirerende træningsøvelser, som hele klubben skal arbejde efter i den kommende tid, således at vi fuld ud lever op til de regler omkring afvikling af træning, som er opstillet.

Bestyrelsen har derfor besluttet, at vi først går i gang, når alt er på plads, alle kender deres opgaver og ansvar i Herfølge Boldklub. Det kan måske betyde, at andre klubber starter træningen en dag eller to før os, men vi fastholder:
Sikkerhed før alt andet.