Menu

Mindeord vedr. målmandstræner Svend Knudsen

image
Hans Hytteballe Andersen
14. september 2023 kl. 09:04

Det var med stor sorg, at vi i Herfølge Boldklub modtog meddelelsen om, at Svend Knudsen mandag aften afgik ved døden efter en hård sygdomsperiode.

Svend startede i Herfølge Boldklub i 1993 og har været her i 30 år kun afbrudt af et år i Doha i sæsonen 2004/2005 sammen med Jørgen E. Larsen og Finn M. Jensen.
Siden 2014 koncentrerede Svend sig udelukkende om målmandstræningen af HB Køges U13, U14 og U15-hold på matriklen i Herfølge. Svend var en skattet del af trænerstaben på grund af hans menneskelige egenskaber og kolossale rutine og erfaring, og han havde altid fokus på at holde trænere og spillere på sporet.

Var der nogle, der havde en dårlig dag, kunne Svend som ingen andre får humøret tilbage i truppen, og hans fantastiske historier og “sorte” humor var legendarisk.
I det civile liv arbejdede Svend som pædagog med personer med særlige behov, hvor hans humoristiske tilgang til tilværelsen og rolige væsen kom til sin fulde ret.
I alle årene har Svend haft en tæt tilknytning til mange mennesker i og omkring Herfølge Boldklub, og det er med stor vemod, at vi må se i øjnene, at Svend ikke er her mere, “men minderne har vi da lov at ha”.

Tankerne går i denne svære stund til hustruen Vivi, som han fejrede guldbryllup med i 2022, samt sønnerne og hans højt elskede børnebørn. Æret været Svend Knudsens minde.

På vegne af Herfølge Boldklub

Luk