Menu

Kvindesenior spillede 2. træningskamp

image
01. marts 2020 kl. 21:37

Søndag d. 1. marts tog Herfølges kvindesenior imod Vipperød BK som er oprykker til Kvindeserie Øst. Det var altså på papiret en svær modstander i forårets 2. træningskamp i Herfølge!

Undervejs i kampen skulle det dog vise sig, at Herfølges kvinder var fuldkommen i stand til at spille lige op med Vipperød. Særligt i 1. halvleg var Herfølge i højt spilhumør, mens dagens modstander aldrig rigtig blev farlige. På trods af flere store chancer til Herfølges offensiv de første 45 minutter stod det dog 0-0 i pausen.

I 2. halvleg nåede spillet aldrig at blive rigtig godt for hverken Herfølge eller Vipperød, og kampen endte derfor 0-0. Generelt for kampen og Herfølge var dog, at præstationen og udtrykket overordnet set var ganske tilfredsstillende - det høje pres var effektivt, og vi lykkedes flere gange med at komme til gennembrud efter fine opspil nede fra eget felt, og med 10 procent større skarphed og kynisme, havde det ikke været helt ufortjent med en sejr til Herfølge mod en modstander, der i foråret spiller to rækker over!