Menu

Nye tider på Herfølge stadion

image HB Køge med Herfølge BK indløbsdrenge
19. november 2018 kl. 20:17
Søndag den 18. november spillede HB Køge 1. division hold sidste kamp på Capelli Park / Herfølge Stadion. Fra sæsonåbningen 2019 spilles på Capelli Park / Køge Idrætspark.

Det var en dag med både glæde og vemod, da det var en sportslig succes med en god sejr på 3-0 over Lyngby BK, men også slut for de gode og spændende år med både 1. division og superlige på Herfølge Stadiom, som skal fortsættes på det nye stadion i Køge.

Der vil fortsat være mange spændende ting på Herfølge Stadion, hvor nye aktiviteter kommer ind når 1. division holdet og administrationen holder en skiftedag.

Planerne for HB Køge er fastlagt i den nye samarbejdsaftale indgået mellem HB Køge, Køge BK og Herfølge BK i foråret 2018. Parterne hilste den nye aftale velkommen, med bedre rammer for talentudvikling og implementering af nye anlæg i løbet af de næste 3 år.

Tilblivelsen af ​​det nye Køge Idrætspark betyder, at aktiviteterne i løbet af foråret kan opdeles i 3 ungdomshold og DBU topcenter på Herfølge stadion samt 1. division hold, 2 ungdomshold og administrationen placeres i Køge Idrætspark.

Profilen af ​​elite fodbold på Herfølge Stadiom ændres hermed, så det er flere ungdomshold, der spiller kampe og træner på stadion med f. eks. U17 divisionskampe.

HB Køge pigefodbold vil også spille elite fodbold på Herfølge stadion med de fleste kampe og træninger for både ungdoms- og seniorhold på Herfølge stadion. Senior holdet var igennem 2018 i flot udvikling og kronede en god sæson med oprykning til øst rækken, hvilket er kvindefodboldens 3. højeste niveau svarende til mændenes 2. division.

Foruden ungdomsbold på Herfølge-stadion har der også været flere medlemmer i det sidste år i børneafdelingen og seniorafdelingen i Herfølge BK - både piger og drenge, og vi ser frem til at kunne rumme fremad.

Faciliteter skal udvides, men der er allerede sket en forbedring. I 2018 renoverede vi vores klubhus med 10 omklædningsrum og tilføjede 2 nye omklædningsrum. I 2019 har kommunen investeret i yderligere renovering, og Nordtribunens lokaler ændres for at imødekomme den ændrede sammensætning af hold og medlemmer.

Mere bredt er andre sportsbegivenheder kommet til i de seneste år på Herfølge Stadion. Herfølge Fitness har for eksempel opnået et stort medlemskab på kort tid, og de forskellige foreninger taler om den fortsatte udvikling af stadion til fælles fordel.

Perspektiverne ser så spændende ud på Herfølge stadion fremad med masser af elite og fodbold samt samarbejde på tværs af grænserne.