Menu

FodboldTalks

image
Tekst/Foto: Fodboldtalks
23. august 2021 kl. 17:14
Første afsnit er med TV-vært og journalist, Zak Egholm,
AFSNIT 1
Vi har kastet os over en hyldest-podcast til klubben, som måske står bag allertiders største danske mesterskabsoverraskelse, nemlig Herfølge Boldklub.
Igennem 3 afsnit med interviews af legender og store Herfølge personligheder, dykker vores vært Johan Lyngholm-Bjerge, ned i historien om Hærfuglene og går på jagt efter de bedste anekdoter.
Første afsnit er med TV-vært og journalist, Zak Egholm, som fra 1994-98 både nåede at spille ungdomsfodbold, være en del af DS-truppen og ungdomstræner i Herfølge Boldklub.

Glæd dig til at høre Zak's hyldest til landsbyklubben som turde drømme stort, når han bl.a. sætter ord på de værdier og erfaringer han har taget med fra Herfølge Boldklub og deler sine minder fra mesterskabsmiraklet i 2000.

Zak Egholm
AFSNIT 2
Så er vi klar med afsnit 2 af vores serie om Herfølge Boldklub. Denne gang har Johan Lyngholm-Bjerge snakket med den tidligere midtbanegeneral og anfører for Herfølges mesterhold, Thomas Høyer 
Thomas ser tilbage på sine 7 Herfølge-sæsoner (1997 - 2004) med særligt fokus på årene omkring 2000. Glæd dig bl.a. til at høre om:
- Skiftet fra 90'ernes ambitiøse Lyngby Boldklub til de hårdtarbejdende Herfølge-bondeknolde med det stærke fælleskab.
- Trænerlegenden Ole Mørch.
- En ung, energisk og danseglad Bo Henriksen.
- Julefrokost hos Carl-Mar og druktur i London.
- Hvorfor det hele gik så galt i 2001.

Thomas Høyer
AFSNIT 3
Så er vi klar med tredje og sidste afsnit i serien om Herfølge Boldklub. Denne gang har Johan Lyngholm-Bjerge snakket med den tidligere landsholdsangriber, udlandsdansker, Herfølge angriber, og nuværende HB Køge ungdomstræner, Nicklas Pedersen
Nicklas ser bl.a. tilbage på tiden som ung Herfølge Boldklub fan, talent og førsteholdskomet. Derudover kan du bl.a. glæde dig til at høre om:
- Tiden under de tidligere landsholdsprofiler og daværende Herfølge trænere, Allan Nielsen og Michael Schjønberg, og førsteholdsdebuten som blot 17 årig.
- Hvordan en kæmpe iver og glæde ved at spille fodbold førte til en masse overbelastningsskader, som var ved at ødelægge karrieren før den var kommet i gang. Skader som også senere fik store konsekvenser for Nicklas' karriere.
- Skiftet fra barndomsklubben, som bød på et valg mellem Hjulmands Lyngby og Wieghorsts FC Nordsjælland.
- Hvordan man kan bruge bold.dk til at finde ud af at man er kommet på landsholdet.
- Oplevelser i Holland og Belgisk fodbold og meget meget mere.

Nicklas Pedersen