Menu

Etablering af Dameseniorhold

image
09. maj 2016 kl. 15:29
Infomøde torsdag 26 maj kl 19.00 i Nordea Loungen, Herfølge Stadion

HB Køge Pigefodbold indbyder til infomøde vedr etablering af Dameseniorhold

Torsdag 26 maj kl 19.00 i Nordea Loungen, Herfølge Stadion
 
Kære kommende seniorspiller i HB Køge Pigefodbold!

Du indbydes hermed til infomøde vedr. etablering af seniorafdeling i HB Køge Pigefodbold, som er overbygningssamarbejde etableret af en række klubber på Øst- og Midtsjælland, nemlig Svogerslev Boldklub, Køge Boldklub, Køge Pige FC, Haslev FC, Borup IF og Herfølge BK. I HB Køge Pigefodbold ønsker vi at udvikle en model for seniorfodbold som kombinerer:

  • Det at spille på højest muligt niveau
  • Hensyntagen til at der også er andet i livet i end fodbold, hvilket f.eks. i praksis betyder at der i udgangspunkt trænes to gange om ugen og at vi tilstræber at spille alle kampe søndag kl 13!
  • At spillerne bevarer kontakten til deres moderklubber.
  • Et setup kendetegnet ved seriøsitet og god kvalitet forstået som kvalificeret træning, en sundhedssektor, træningstøj osv.
  • Et godt samarbejde med vores ungdomshold

Vi har ikke at alt på plads, men vi har to dygtige trænere og forhåndstilkendegivelser fra ca. 20 spillere, som har givet udtryk for deres interesse i at være med i projektet. Målsætningen er en trup på ca. 30 spillere.

Hvis du er interesseret i at høre mere er du velkommen til infomødet, hvor staben omkring holdet vil orientere omkring planenerne for sæsonen 2016-17, herunder træningstider, muligheder for styrketræning,  træningslejr, evt. deltagelse i Costa Brava Cup i  efterårsferien 2016 eller Cup Berlin Open i Påsken 2017 m.v Hvis du efter mødet stadig har interesse vil der være træning fredag den 10 juni kl. 17.30 til 18.30 og derefter vil Herfølge Boldklub byde på lidt mad bagefter, så vi alle kan se hinanden lidt an.........

Hvis du vil vide mere om projektet så tjek FB-gruppen ”HB Køge Pigefodbold” eller kontakt seniorkoordinator Jeanette de Fries på 23704417
 
Vi glæder os til at se dig......