Menu

Serie 1 heder nu Sjællandsserien

image Jubel billede efter kampen
Tekst/Foto: Jan Martinsen
13. juni 2021 kl. 09:13
Det blev til en 1-0 sejr ude mod Holbæk og dermed oprykning til Sjællandsserien..

Herfølge i Sjællandsserien. Det blev en kendsgerning efter lørdagens kamp mod Holbæk.
En kamp der var en direkte kamp om første pladsen i puljen og dermed oprykning til Sjællandsserien.
Herfølge kunne nøjes med det ene point, men løb med alle 3, da kampen blev vundet med 1-0, på et mål af Joakim Holm i første halvleg.

Kampen der ikke var særlig velspillet, hverken fra Herfølge eller Holbæks side. Det var hæmmet af kraftig blæst på tværs af banen. Men alligevel lykkedes det Herfølge at få puttet bolden i mål, i det 16 min. Da en tilfældig bold røg ned for fødderne af Joakim holm, inde i det lille felt. Han sendte bolden i mål til stor jubel for HB spillerne og de medrejsende Herfølge fans.

Resultatet holdte kampen ud, uden de store chancer til nogle af holdene.

Undertegnede (Jan Martinsen) tillod sig, at hold de mange herfølge fans på pinebænken, der fulgte med på Livescore, da jeg glemte at sætte kampen igang i anden halvleg. De betød en masse opringninger hen i mod kampens afslutning fra fans, der lige ville høre hvad kampen stod. 
Og det var til stor glæde at fortælle at Herfølge holdt stand. Ikke mindst for B. 73, Slagelse der med Herfølge sejr kunne rykke op på anden pladsen og måske en plads i sjællandsserien.

Herfølges nu kommende Sjællandsserie hold, spiller finale mod Gladsaxe- Hero BK, Lørdag d. 19 juni kl. 14.00 på Gladsaxe Stadion.