image Alexander Olsen til 2-2 og Joakim Holm til 3-2
21. august 2020 kl. 14:13
Herfølge BK - AIK 65 Strøby: 3-2

Torsdag aften var der lokalopgør på Herfølge stadion i Serie 1.
Strøby kom med en frisk sejr på 7-2 over Holbæk United, mens Herfølge måtte se sig besejret med 2-0 ude mod Avarta. Så der skulle en Herfølge sejr til hvis holdet ikke skulle hægtes af fra start.
De godt 300 tilskuere blev ikke snydt for drama, som sådan et lokal opgør skal byde på.
Herfølge kom bedst fra start og havde bolden mest. Og efter et kvarter spil, ryger bolden ind i feltet hvor herfølge gerne villle have et straffe, for hånd på bolden. Men dommerens fløjte var tavs. Og imens herfølge stod og brokkede sig til dommeren lavede Strøby en hurtig omstilling og kunne bringe sig foran med 0-1.
Her efter havde Herfølge en par muligheder for at bringe balance i regnskabet, men i stedet var det Strøby der kom på 0-2 på et straffe, en føring der hold til pausen.

Det var med bange anelser at anden halvleg gik igang for Herfølges tilskuere. Skulle holdet tabe deres første hjemmekamp på Herfølge stadion.
Holdet har ikke tabt en turneringskamp på hjemmebane siden HB Køge flyttede til Køge.

Men der skulle lidt hjælp til, før Herfølge kom på tavlen. En bold kom ind i feltet, og en Strøby spiller fik sparket den i eget net. Her efter kom der pres på Strøby målet, og inden for 10 min. fik Herfølge scoret 2 mål. Først af Alexander Olsen på hovedstød, og her efter på et mål af Joakim Holm tæt under mål.
Strøby følte sig nok lidt bortdømt til sidst i kampen, da de fik et rødt kort, efter spilleren fik sit andet gule kort.
Men en god og spændende kamp som begge hold kunne være bekendt.

Næste kamp for Herfølge er lørdag d. 29 på udebane hvor de møder Raklev.