Det blev til Sølv og Bronze til U16

image Der udfordres
19. juni 2017 kl. 14:13

Lørdag var der som fortalt tidligere fortalt på hjemmesiden Final 4 for HB Køge U16 piger og Herfølge BK U16 drenge.

I semifinalen mødte HB Køge pigefodbold Frederikssund og HB Køge pigerne kom godt fra start. De sad på kampen og kom foran 0-1 efter 10 minutter. Resultatet holdt til pause. I anden halvleg var rollerne byttet om og Frederikssund lagde et hårdt pres som HB Køge ikke kunne komme ud af. Kort inde i halvlegen var stillingen 2-1. Pigerne fra HB Køge knoklede på resten af kampen for at få udlignet, men forgæves. Det blev ikke finalen, men kampen om 3./4.-pladsen der skulle spilles om senere på dagen.

I kampen om bronzemedaljerne var modstanderen Roskilde Pigefodbold. Pigerne var opsatte på at vinde denne kamp. Det blev ikke en køn kamp. Som i den første kom HB Køge Pigefodbold bedst fra start og allerede efter 3 minutter scorede de på direkte på hjørne! Derefter faldt de dog lidt sammen og lukkede Roskilde ind i kampen, dog ikke så meget at de kom til scoring. Hårdt arbejde af forsvaret (som også kostede et gult kort) og en keeper som tog alt hvad der kom igennem gjorde at de holdt nullet. Kort inden i anden halvleg kommer HB Køge Pigefodbold på 2-0, og så var kampen reelt afgjort. Varmen og semifinalekampen tog på kræfterne og begge hold virkede på det tidspunkt lidt trætte. Pigerne fik dermed Bronzemedaljer.

Drenge U16 var tændte og opsat til finalen. De fik da også en drømmestart og kom på 1-0 efter 3 min., men kom alligevel bagud 2-1 til pausen. Formationen ændres i pausen, hvilket medførte et stort overtag i spillet, som desværre ikke blev omsat til mål. Til gengæld fik Ølstykke en kontra som blev stoppet med ”nødbremse” hvilket kostede et rødt kort og straffe. Resten af kampen blev spillet i undertal. Trods undertal var Herfølge stadig dominerende, men var sårbare på kontra og tabte 4-1 og fik dermed sølvmedaljer.