Menu

Herfølge BK på Danmarkstur

image U14 drenge til Katttegat Cup i 2017
18. januar 2018 kl. 11:41

Til sommer tager Herfølge BK på danmarkstur.

Danmarkstur er klubbens tilbud til dig om at komme på fodboldtur, med alle dine andre medspillere i Herfølge BK – og dine forældre kan også komme med hvis de må for dig.

I 2018 tager vi til Kattegat Cup i Grenå, og turen foregår i uge 30. I Grenå skal du naturligvis spille masser af fodbold, men der er også strand, sommerland, et spændende maritimt center og meget andet, så vi kan love dig 4-5 dage med masser af sjov sammen med dine mange kammerater i Herfølge BK – samt en masse spillere fra andre klubber, som du sikkert kommer til at kende.

Alle kampe foregår på et stadion, og klubbens spillere bor samlet et sted i nærheden af stadion. Hvis dine forældre vil med, har vi reserveret campingplads til dem.

Det koster nok en milliard tænker du nu, men klubben arrangerer det til en fornuftig pris. Du vil høre mere om turen i løbet af februar fra din holdleder.

Sæt kryds i kalenderen og begynd at glæde dig til dejlige sommerdage til Kattegat Cup.

Hvis du har brug for at høre mere inden der kommer besked fra din holdleder, er du velkommen til at ringe til Søren Lindholm på mobil 29 21 93 49.

Luk