Menu

Nyheder fra Zanzibar

image
20. oktober 2016 kl. 15:12
U16-pigerne i HB Køge Pigefodbold og U17-drengene i Herfølge BK.

For U16-pigerne i HB Køge Pigefodbold og U17-drengene i Herfølge BK er de traditionelle ture til Holland og Italien skiftet ud med en tur til Zanzibar – og det er en fodboldtur lidt udover det sædvanlige! Turen er tænkt som en kombineret trænings- og oplevelsestur der - udover daglige træningspas på lidt uvant underlag – byder på projekter sammen med lokale unge, strandrensning, tøjuddeling, dykning med delfiner, tur i regnskoven m.v.


Om baggrunden for turen siger Søren Østergaard: Vi vil gerne tilbyde et fodboldprodukt kendetegnet ved progression – og derfor var det naturligt også at tænke progression ind i vores rejseaktivitet. Turen til Zanzibar handler om fodbold, men også om meget andet! Vi håber at turen kan være med til at ryste holdene endnu bedre sammen og hive spillerne lidt ud af deres comfortzone, så de fremadrettet føler sig mere fortrolige med at navigere i ukendt terræn!
Spillerne har tjent til turen ved at arbejde på Roskilde, gøre hovedrent i klubben, sponsorløb, servering til Kandis-koncert m.v.
Der bliver spillet en del kampe mod lokale hold på turen – og turen sluttes af med afviklingen af Zanzibar Cup – en lokal turnering som spillerne selv har været med til at planlægge. Planlægning betyder opstregning af baner med sort jord, grave huller til mål, overdække til tilskuere m.v.


Spillerne er retur igen 23.oktober – og så kan de se frem til turen om to år der sandsynligvis går til USA.

 

Luk