Menu

Sportslig succes i Futsal til Final inddoor

image Medaljer om halsen altid en fornøjelse
06. marts 2017 kl. 08:07

U14 og U16 drenge havde kvalificeret blandt de 5 bedste til weekendens Final Indoor stævne om sjællandsmesterskabet. Det gik rigtig godt.

U14 spillede søndag aften, og med 3 vundne og en enkelt tabt kamp blev det målforskel der afgjorde forskellen mellem 1. og 2. plads. Her måtte drengene nøjes med sølv som det fremgår af billedet. Spillet var godt, og resultatet blev grundlagt på fightervilje, godt kombinationsspil og en stærk defensiv – kun et mål scoret på drengene.

U16 spillede lørdag formiddag og gjorde rent bord med fire sejre – stor kompliment til drengene. Træner Palle Nielsen var specielt glad for holdets evne til at holde indgåede aftaler og evne til at koncentrere sig. Vi må desværre dryppe lidt malurt i bægeret fordi holdet p.t. er taberdømt i de fire kampe pga. protest over en spiller brugt i kampene (klubben ved ikke hvilken spiller det drejer sig om) som skulle have en karantæne dom. Klubben vil appellere dommen, og vi håber guld medaljerne kommer hjem til Herfølge.

Sportsligt er klubben meget tilfreds med de 2 hold der har været tilmeldt DBU turnering og ser frem til næste Futsal sæson hvor klubben vil bruge Futsal meget aktivt i vores fodboldfaglige udvikling af spillerne. Ligeledes glæder klubben sig også over Futsal arbejdet i HB Køge pigefodbold som kastede gode placeringer af sig ved weekendens Final Indoor. Læs nyhed andetsteds her på siden.

Luk